Lista produkter efter tillverkare: VIDORRETA

Vidorreta är ett spanskt varumärke med säte i den lilla byn Cervera del Rio Alhama i spanska Rioja. Byn är hjärtat av espadrillos-tillverkningen och dessutom ett världsminne enligt UNESCO. Här har Vidorreta tillverkat espadriller sedan 70-talet, enligt den gamla traditionen som började redan på 1300-talet – alltså långt innan el och fabriker. Med andra ord är produktionen mer eller mindre utsläppsfri och det är inte för inte som espadrillen ofta kallas världens mest miljövänliga skomodell.

Vidorreta har gått steget längre och satsar verkligen på miljövänlighet och hållbarhet. Exempelvis kommer all energi som fabriken förbrukar från solceller på byggnadens tak – helt förnybart och helt naturligt.

Genom åren har designen utvecklats och idag erbjuder Vidorreta en bred kollektion av snygga espadrillos – för herrar och damer, med eller utan hög klack. Från att produkten inte förändrats sedan romartiden, vare sig i form eller produktion, har Vidorreta tagit konceptet till nya höjder men samtidigt behållit det bästa i den klassiska skon. Alla Vidorretas espadrillos är handgjorda av duktiga hantverkare som har mycket stolthet i sitt arbete. Fabriken förser många spanjorer med arbete i ett lantligt område och håller området vid liv.

Sulan i espadrillos består främst av torkat gräs så kallat Jute – en helt naturlig produkt som dessutom är väldigt bekväm för fötterna.

Grid Lsta

 1. REA!
  Vidorreta Espadrillos Niza
 2. REA!
  Vidorreta Espadrillos Cachemire
 3. REA!
  Vidorreta Espadrillos Mediterraneo Svart
 4. REA!
  Vidorreta Espadrillos Mediterraneo Röd
 5. REA!
  Vidorreta Espadrillos Jalisco
 6. REA!
  Vidorreta Espadrillos Margret
 7. REA!
  Vidorreta Espadrillos Pique Svart
 8. REA!
  Vidorreta Espadrillos Pique Vit
 9. REA!
  Vidorreta Espadrillos Canvas Brun
 10. REA!
  Vidorreta Espadrillos Canvas Blå

Grid Lsta