Lista produkter efter tillverkare: BOO NOIR

Boo Noir är ett spanskt varumärke som tillverkar miljövänliga produkter av återvunna och naturvänliga material. Samtidigt har deras kläder och accessoarer en hög modefaktor och en bra kvalitet med stark hållbarhet. På Shubawa.se hittar du främst väskor från Boo Noir.

Bland materialen som Boo Noir arbetar med hittar du bland annat återvunna däck. På väskorna tillverkade av gamla däck är det vanligt att man hittar små, små defekter som kommer från däcken. Det gör dock produkterna helt unika. Produkterna som görs av gamla däck blir väldigt slitstarka och vattentåliga. Ofta håller de en livstid. Om däcken inte återanvänds är de en stor miljöbov då de inte är nedbrytningsbara av miljön.

En annan produkt som Boo Noir återvänder för att skapa fashionabla produkter är tidningar. En väska av återvunna tidningar är inte bara ett bra miljöalternativ, de är även riktigt snygga, lätta och hållbara. Boo Noir använder flera lager av tidningspapper som sedan lamineras i sina produkter. Lamineringen görs för att de ska hålla bra och vara smuts- och vattentåliga.

Utöver kläder gjorda av återvunna material så har Boo Noir även ekologiska kläder som tillverkas av ekologisk bomull och andra ekologiska material.

Alla Boo Noirs produkter tillverkas i Spanien under goda förhållanden med ett gediget miljötänk. Exempelvis använder de förnybar energi när de tillverkar sina återvunna produkter.

Grid Lsta

  1. BOO NOIR PAPER AXELVÄSKA
  2. BOO NOIR DÄCK DATORVÄSKA
  3. BOO NOIR GUL RAND DÄCK HANDVÄSKA
  4. BOO NOIR DÄCK URBAN HANDVÄSKA

Grid Lsta