Lista produkter efter tillverkare: DA-LATA

Da-Lata är ett brasilianskt varumärke inom kläder och accessoar som verkligen verkar för en god gärning. Da-Latas produkter är unika, originella och eleganta samtidigt som de har en del rock eller punk i sig om man matchar dem på det sättet. Vill du sticka ut och ha något speciellt på dig är Da-Latas produkter ett bra sätt.

Varje produkt berättar en historia och leder till ett bättre liv för många personer. Allt tillverkas av gamla återvunna kapsyler, eller ”ring pulls” från aluminiumburkar – alltså den lilla ringen vi använder för att öppna exempelvis en läskburk. Kapsylerna flätas sedan samman och bildar en sorts väldigt lätt armerad stickning i aluminium. Projektet får stöd från Brasiliens regering eftersom det dels använder återvunnet material och dels sätter många fattiga brasilianare i arbete. Da-Latas arbetare plockar burkar i städerna som sedan används till produktionen, och minskar på så vis nedskräpningen och skapar extra arbetstillfällen.

Till klädproduktion används emellertid bara de fina kapsylerna, resten återvinns till andra saker, så du behöver inte vara rädd för äckliga gamla ölburkskapsyler som rostar i dina plagg från Da-Lata.

Da-Latas riktigt häftiga kollektioner kommer verkligen från en fin bakgrund där både samhälle och miljö fått sig en skjuts i rätt riktning. Bär dina Da-Lata-plagg med stolthet.

Grid Lsta

 1. REA!
  DA-LATA COBRA BELT BLACK
 2. REA!
  DA-LATA BOSSA SILVER HANDVÄSKA
 3. REA!
  DA-LATA MARLENE BLACK HANDVÄSKA
 4. REA!
  DA-LATA GRACE SILVER VÄSKA
 5. REA!
  DA-LATA MARLENE L SHOULDER CHAMPAGNE AXELVÄSKA
 6. REA!
  DA-LATA CHIEF EXECUTIVE CHAMPAGNE VÄSKA
 7. REA!
  DA-LATA CLASSIC CROSSBODY SILVER AXELVÄSKA
 8. REA!
  DA-LATA MESSENGER CROSSBODY BLACK AXELVÄSKA
 9. REA!
  DA-LATA CASH SILVER
 10. REA!
  DA-LATA MERMAID SILVER
 11. REA!
  DA-LATA MERMAID BLACK
 12. REA!
  DA-LATA CLEO NECKLACE SILVER
 13. REA!
  DA-LATA WARRIOR GODDESS BLACK

Grid Lsta