På Shubawa.se handlar allt om skor, väskor och accessoarer.


Shubawa.se är en nätbutik som erbjuder skor, väskor och accessoarer som är tillverkade på ett etiskt medvetet sätt och med respekt för miljö och mänskliga rättigheter. Våra produkter håller hög kvalitet och är ovanliga på den svenska marknaden.

VÅRA PRODUKTER

Canvassneakers, skinnsneakers, espadrillos, sandaler, ballerinaskor, kängor, handväskor, axelväskor, cykelväskor, laptopväskor, plånböcker, halsband, armband, skärp

MATERIALEN

Kork, ekologisk bomull, ull, vegetabiliskt garvat läder, kokosnötsfiber, naturligt latex, återvunna reklambanderoller och bildäck, upcycled aluminiumkapsyler... spännande och intressanta material, eller hur?

VAD KÄNNETECKNAR VÅRA PRODUKTER?

Hög kvalitet, bekvämt, modern design och miljövänligt.

VÅRA VÄRDERINGAR

Shubawa.se brinner för urbant mode, originalitet, kundservice, miljö och etisk handel.

  1. Urbant mode: Vi strävar efter att hitta de senaste trenderna och produkterna som passar och kompletterar din stil.  Vare sig du söker ny, modern design eller ett mer klassiskt uttryck, på shubawa.se finns skor, väskor och accessoarer för dig. Alltid av högsta kvalitet i sin klass.
  2. Originalitet: Är du trött på att bara se samma märken och material hela tiden? Vi på shubawa.se söker ständigt på marknaden för att hitta de där speciella skorna, unika väskan eller ovanliga accessoaren. Sedan kan du lätt kombinera dem med din garderob för att skapa din egen stil.
  3. Kundservice: vi vill höra din röst! På vår hemsida och via sociala medier kan du ställa frågor, uttrycka dina åsikter och göra förfrågningar på våra produkter och tjänster. DU som kund är den viktigaste variabeln i ekvationen och vi gör allt vi kan för att du ska bli nöjd.
  4. Miljö: Det är mycket viktigt för oss att produkterna i vårt sortiment respekterar miljön. Vårt mål är att utbudet i så hög utsträckning som möjligt ska vara ekologiskt och komma från tillverkare som har en tydlig miljöpolicy. Merparten av våra producenter tillverkar varor av ekologiska, återvunna och upcycled material, använder förnybara energikällor i produktionen eller försöker på andra sätt minska negativ påverkan på miljön.
  5. Etisk handel: På Shubawa.se finns endast plats för varor som producerats med respekt för mänskliga rättigheter. Även om denna punkt är den sista är det vår viktigaste grundprincip. Vårt fokus är på människan, från tillverkning hela vägen till kunden som får glädje av det omsorgsfulla arbete som lagts ner för att skapa produkterna. Genom att handla mer medvetet kan vi alla bidra till att förbättra villkoren för de som arbetar i produktionskedjan.

 

Så om du inte bara vill följa strömmen utan söker något annorlunda för att skapa en egen stil, spana in våra produkter. Du kommer att bli glad över att hitta nya sätt att göra saker på!

Häng med oss!

Rasmy och Shubawateamet