Jag heter Rasmy  och jag är en spanjor bosatt i Malmö med min vackra fru och våra två barn.

 

Efter att ha bott i olika länder kom jag till Sverige för kärleken och stannade för människorna, livsstilen och naturen. Jag har nu äntligen lärt mig att överleva en svensk vinter och att hantera svensk administration ( nästan...).

 

Nu strävar jag efter att uppfylla en av mina stora drömmar: Att driva min egen nätbutik och sälja miljövänliga skor, väskor och accessoarer. Ett första steg mot detta blev äntligen verklighet för några månader sedan då jag sjösatte mitt projekt shubawa.se. som jag skapat  med kärlek, passion och med hjälp av ovillkorligt stöd från min familj. Jag drivs av en stark övertygelse om att det behövs ett mer etiskt medvetet sätt att se på mode och hur vi konsumerar idag.

 

På shubawa.se kan du hitta espadrillos gjorda av naturmaterial, ekologiska sneakers och sandaler; Messengerväskor som tillverkats genom återanvändning av banderoller och gamla bilslangar; handväskor, plånböcker och accessoarer gjorda av kork och många andra produkter som skiljer sig från mängden och erbjuder ett nytt perspektiv på mode och miljö.

 

Våra värderingar och principer är:

 

  • Vi älskar ekologiska, återanvända och naturliga material.
  • Mänskliga rättigheter: Att enbart sälja det som tillverkats under fair trade förhållanden med respekt för mänskliga rättigheter.
  • Företags samhällsansvar. Våra leverantörer måste ha ett starkt företags samhällsansvar.
  • Att delta i projekt och initiativ som arbetar för att skapa ett bättre samhälle.

 

Tack för ditt besök och ha en bra dag!

 

Rasmy